Saloane-Bucuresti.ro
COSUL MEU
Cauta:
Saloane-Bucuresti
XBODY Berceni
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Termeni si conditii

I. Acceptarea conditiilor de utilizare


Acest conditi se aplica site-ului www.saloane-bucuresti.ro.

Site-ul, serviciile si continutul www.saloane-bucuresti.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a acestor conditi. Neacceptarea acestor termeni implica neutilizarea site-ului www.saloane-bucuresti.ro si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" disponibile in aceasta pagina.

www.saloane-bucuresti.ro. poate revizui acesti Termeni oricand considera necesar, facand publice actualizarile in aceasta pagina. Va rugam sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului reprezinta acceptarea modificarilor aduse.


II. Legaturi catre alte siteuri (link-uri)


Site-ul Saloane-Bucuresti.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Saloane-Bucuresti.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati la cunostinta si sunteti de acord ca Saloane-Bucuresti.ro nu este responsabil de disponibilitatea acestora, nu garanteaza si nu este responsabil pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Saloane-Bucuresti.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

IMPORTANT:
Site-ul Saloane-Bucuresti.ro nu va accepta linkuri catre site-uri direct concurente. Suntem deschisi la colaborari cu celelalate site-uri iar linkarea se va face prin reciprocitate. Vor fi lasate linkuri doar catre siteuri care au link care noi. Introducerea link-urilor in alte campuri decat cele create special pentru aceasta destinatie (ex: comentarii, descriere…) vor fi acceptate doar daca va fi indeplinita conditia de reciprocitate.III. Utilizarea materialelor si limitarea responsabilitatii


Continutul existent pe Saloane-Bucuresti.ro si incarcat de administratorii site-ului care include dar nu se limiteaza la texte, grafica, fotografii precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al Saloane-Bucuresti.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile directe dintre utilizatori si deoarece nu putem controla comportamentul utilizatorilor Saloane-Bucuresti.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Salaone-Bucuresti.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Saloane-Bucuresti.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de utilizatori, disponibile pe site. Informatiile introduse de utilizatori pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Saloane-Bucuresti.ro nu isi asuma veridicitatea si/sau exactitatea materialului postat de vizitatori pe site. Dumneavoastra luati la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Saloane-Bucuresti.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu materialele postate/incarcate/uplodate de utilizatori pe site, fie ca sunt informatii, imagini, sunete, clipuri s.a.m.d..

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Saloane-Bucuresti.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Saloane-Bucuresti.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

        a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului Saloane-Bucuresti.ro
        b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra
        c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului Saloane-Bucuresti.ro
        d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

        a) utilizarea serviciilor/site-ului Saloane-Bucuresti.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile"
        b) Saloane-Bucuresti.ro nu ofera nici o garantie ca:
                1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
                2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
                3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului Saloane-Bucuresti.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
                4) orice eroare de program va fi corectata;
        c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Saloane-Bucuresti.ro se afla astfel la discretia dumneavoastra si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.


IV. Acord de confidentialitate


Site-ul Saloane-Bucuresti.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.


IV. Prevederi finale


Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Saloane-Bucuresti.ro in privinta utilizarii site-ului.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Saloane-Bucuresti.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Saloane-Bucuresti.ro.
Saloane dupa zona: Bucuresti Sector 1, Bucuresti Sector 2, Bucuresti Sector 3, Bucuresti Sector 4, Bucuresti Sector 5, Bucuresti Sector 6, Ilfov,

Saloane dupa specializare: Saloane de infrumusetare, Saloane de Coafura / Frizerii, Saloane de Extensii par, Saloane de Cosmetica, Saloane de Manichiura, Saloane de Unghii False, Saloane de Make-up, Saloane de Epilare Definitiva, Saloane pt. barbati, Saloane de Bronzat (Solar), Saloane de Bronzare Organica, Saloane organice (produse BIO), Saloane de Tatuaje / Piercing, Centre de Masaj, Remodelare Corporala, Centre de Chirurgie Estetica, Centre de Sanatate (SPA), Centre de Tratament, Centre Sauna / Piscina, Cluburi de Fitness/Aerobic, Saloane XBODY/EMS, Toate,

Copyright © saloane-bucuresti.ro  Termeni si conditii.