COSUL MEU
Cauta:
Saloane-Bucuresti
XBODY Berceni
Da, vreau informatii despre sanatate prin email. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...






Publicitate salon Nu aveti salonul listat pe cel mai mare site din Romania dedicat saloanelor? Adaugati-l, GRATUIT, aici!

Salonul exista deja pe site-ul nostru? Comandati unul din pachetele de mai jos si, pe langa variantele de promovare existente primiti, drept BONUS, promovare in cadrul newsletterului electronic Saloane-Bucuresti.ro.

Promovarea se desfasoara pe perioada existentei pachetului PREMIUM. Spre exemplu, daca optati pentru promovare timp de 30 de zile, primiti CADOU promovarea obiectului dvs. in cadrul newsletter-elor din luna respectiva.

Promovati-va serviciile catre peste 2 milioane de bucuresteni!

Obiect Pret 30 zile (fara TVA) Demo
Salon 20 Euro Vezi demo
Produs 5 Euro Vezi demo
Anunt 5 Euro Vezi demo
Profesionist 10 Euro Vezi demo
Magazin 20 Euro Vezi demo



Cum Procedezi?
 1. Mergi pe pagina salonului/produsului/anuntului pe care doresti sa-l promovezi

  Indiferent daca achizitionezi pentru prima data pachetul PREMIUM sau doresti sa prelungesti valabilitate acestuia, fa click pe linkul Promoveaza si urmeaza instructiunile.

 2. Decizi cat si cum vrei sa platesti.

  Indiferent de pretul afisat mai sus tu poti decide cat vrei sa platesti. In functie de valoarea platii noi calculam automat numarul de zile achizitionate de tine. Ex: daca alegi sa promovezi un salon la pretul de 20 Euro/30 de zile si platesti 10 Euro, salonul va beneficia de pachetul premium timp de 30*10/20=15 zile.

  In acest moment avem disponibile urmatoarele modalitati de plata: Plata OP; Plata prin Card; Plata prin SMS ( tarife 5 si 10 Euro).Pentru platile prin OP si Card, tariful in Euro este convertit automat in Ron la cursul BNR din ziua platii.

  Pentru plata prin OP veti primi pe email o factura proforma aferenta serviciilor comandate.

  Daca optati pentru plata prin OP/Card veti primi pe email Factura Fiscala, dupa confirmarea platii.

 3. Cand va deveni activ pachetul premium ?

  Pentru saloanele/produsele/anunturile deja introduse/aprobate, pachetul premium devine activ imediat dupa confirmarea platii. Confirmarea platii se face instant in cazul platii prin SMS sau Card. In cazul platii prin OP, pachetul premium se activeaza in maxim 3 zile lucratoare de la data aparitiei platii pe extrasul bancar.

 4. Cum prelungesc perioada de valabilitate a pachetului PREMIUM existent ?

  Pentru prelungirea unui pachet PREMIUM deja achizitionat, mergi pe pagina salonului/produsului/anuntului, fa click pe linkul Promoveaza si urmeaza instructiunile. Dupa confirmarea platii, perioada de valabilitate a pachetului PREMIUM va fi prelungita automat.



IMPORTANT:

*In cazul achizitiilor pachetului premiu pentru o perioada mai mare de 3 luni preturile pot fi negociate.

Saloane dupa zona: Bucuresti Sector 1, Bucuresti Sector 2, Bucuresti Sector 3, Bucuresti Sector 4, Bucuresti Sector 5, Bucuresti Sector 6, Ilfov,

Saloane dupa specializare: Saloane de infrumusetare, Saloane de Coafura / Frizerii, Saloane de Extensii par, Saloane de Cosmetica, Saloane de Manichiura, Saloane de Unghii False, Saloane de Make-up, Saloane de Epilare Definitiva, Saloane pt. barbati, Saloane de Bronzat (Solar), Saloane de Bronzare Organica, Saloane organice (produse BIO), Saloane de Tatuaje / Piercing, Centre de Masaj, Remodelare Corporala, Centre de Chirurgie Estetica, Centre de Sanatate (SPA), Centre de Tratament, Centre Sauna / Piscina, Cluburi de Fitness/Aerobic, Saloane XBODY/EMS, Toate,

Copyright © saloane-bucuresti.ro  Termeni si conditii.