Obiceiurile gastronomice traditionale fac ca perioada care cuprinde Craciunul si Revelionul sa fie poate cea mai periculoasa din intregul an pentru silueta romanilor.
De aceea, unele persoane simt nevoia ca la inceput de an sa se detoxifieze, dar si sa revina la greutatea avuta inainte de excesele culinare din perioada Sarbatorilor de iarna.
Pentru aceasta, va putem recomanda o cura de slabire care dureaza 13 zile, dupa care puteti slabi pana la 15 kilograme. Dieta nu este usor de tinut, insa este foarte eficienta si duce la schimbari spectaculoase.
Schimbarea metabolismului dupa aceasta cura va permite sa reveniti la alimentatia normala fara a mai lua in greutate o perioada de pana la doi ani.
Daca se respecta dieta exact, se poate pierde in totalitate grasimea acumulata. Cura trebuie urmata exact 13 zile si trebuie respectata “la milimetru”.
Recomandari:
-orice adaos de alimente in afara celor specificate in cura (inclusiv o pastila de guma de mestecat sau o bomboana, un biscuite ori un pahar cu bere) impune stoparea dietei, intrucat ea nu mai are efectul scontat;
-daca nu rezistati sa urmati dieta mai mult de 6 zile respectand exact alimentele si cantitatile, opriti-va si reluati cura dupa 3 luni;
-pentru a putea respecta dieta, evitati in cele 13 zile sa faceti vizite sau sa primiti musafiri;
-daca fenomenul de foame persista, beti cel putin 2 litri de apa pe zi;
-salata verde pe care o consumati trebuie sa fie proaspata;
-pestele din dieta, mai exact codul, poate fi inlocuit cu calcan sau pastrav;
-cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau viceversa;
-iaurtul natural trebuie sa fie nepasteurizat, fara adaos de zahar sau fructe.
Ziua 1
– mic-dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar
– pranz: doua oua fierte tari + 400 g spanac + o rosie
– cina: 200 g de friptura de vaca + o salata cu ulei de masline si zeama de lamaie
Ziua 2
– mic-dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar
– pranz: 250 g de sunca + o cutie de iaurt natural
– cina: 200 g de friptura de vaca + o salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 3
– mic-dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
– pranz: doua oua fierte tari + o felie de sunca + o salata
– cina: o telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat (mar, para sau portocala)
Ziua 4
- mic-dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
- pranz: 200 ml de suc de portocale + o cutie de iaurt natural
- cina: un ou fiert tare + un morcov ras + 250 g de branza de vaci
Ziua 5
– mic-dejun: un morcov mare ras
– pranz: 200 g de cod fiert cu zeama de lamaie + o lingurita de unt
– cina: 200 g de friptura de vaca + o telina rasa
Ziua 6
– mic-dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
– pranz: doua oua fierte tari + un morcov mare ras
– cina: 1/2 pui + o salata cu ulei de masline si zeama de lamaie
Ziua 7
– mic-dejun: o ceasca de ceai fara zahar
– pranz: nimic (beti multa apa, ajuta!)
– cina: 200 g de cotlet de miel + un mar
Ziua 8
– mic-dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar
– pranz: doua oua fierte tari + 400 g de spanac + o rosie
– cina: 200 g de friptura de vaca + o salata cu ulei de masline si zeama de lamaie
Ziua 9
– mic-dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar
– pranz: 250 g de sunca + o cutie de iaurt natural
– cina: 250 g de friptura de vaca + o salata cu ulei de masline si zeama de lamaie
Ziua 10
– mic-dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
– pranz: doua oua fierte tari + o felie de sunca + o salata
– cina: o telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat (mar, para sau portocala)
Ziua 11
– mic-dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
– pranz: 200 ml de suc de portocale + o cutie de iaurt natural
– cina: un ou fiert tare + un morcov ras + 250 g de branza de vaci
Ziua 12
– mic-dejun: un morcov mare ras
– pranz: 200 g de cod fiert cu zeama de lamaie + o lingurita de unt
– cina: 250 g de friptura de vaca + o telina rasa
Ziua 13
– mic-dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie de paine prajita
– pranz: doua oua fierte tari + un morcov mare ras
– cina: 250 g de pui + o salata cu ulei de masline si zeama de lamaie
Urmariti-ne si pe Pinterest! |
Distribuitori de aparate pentru saloane . Pentru mai multe informatii si oferte de pret va rugam sa ne contactati la: -Tel: 0786 373 277 -mail: vanzari@echipament-saloane.ro...
Membrana anti-inghet speciala pentru tratamentul de Criolipoliza. Aceasta se poate folosi atat pentru tratament cat si pentru curatarea capetelor de inghetare ale aparatului de...
Total Pro Beauty distribuie ceara de epilat de unica folosinta la cartus sau la cutie de 800ml destinata profesionistilor dar si impatimitilor de zona beauty profesional. Va...
Profita si tu de cea mai buna oferta de epilare progresiv definitiva cu laser diode,flash x-press 808 nm.Pachetul contine : picioare lung + inghinal + axila.